Artikler

TM Havn overtager Bang-co

- Karin M - Erhvervshavne

Med virkning fra årsskiftet har Tonny Madsen overtaget Svendborg-firmaet Bang-Co, der arbejder inden for samme område som datterselskabet TM Havn.

TM Havn
TM Havn har overtaget salget af fri / optage vendeskilte til havne

Bang-Co har speciale i opførelse og reparation af bade- og bådebroer, et område, som TM Havn også arbejder med, men TM Havn råder også over ”Kris”, en pram med plads til en gravemaskine, så TM Havn kan udføre flere opgaver end Bang-Co.
TM Havn har således flere rammemaskiner til at ramme pæle ned i havbunden. Desuden en lodsbåd, der skal supplere flåden, som består af et bugserfartøj og senest en kvægpram ”Yrsa”, der også kan bruges til at få en gravemaskine ind på steder, hvor vanddybden er lav og hvor man ikke kan komme til med en lastbil.

Samles under TM Havn
– Vi samler nu det hele under TM Havn, fortæller entrepriseleder i TM Havn, Stephan Skytte Jørgensen. Navnet Bang-Co forsvinder således, og vi har overtaget deres opgaver, ligesom vi har overtaget de tre ansatte i Bang-Co, herunder Erling Brandt, som jeg fremover skal arbejde tæt sammen med. Vi er så nu otte mand ansat under TM Havn.
– Vi har fået mange opgaver med fra Bang-Co, og vi har også selv rigtig mange, så vi har fast arbejde mere end et år frem, men vi kan selvfølgelig tage ekstra ind. Det er kun et spørgsmål om at ansætte flere folk. Blandt de større opgaver, vi har gang i for tiden, er et havneprojekt i Horsens og en lystbådehavn i Skælskør, siger Stephan Skytte Jørgensen.

Havneskilte
Ud over anlæg af havne, uddybning og andre havnerelaterede opgaver, har TM Havn også overtaget produktion og salg af de populære havneskilte, der er opsat i mere end 200 havne.
Skiltene, der er lavet i stål og slagfast plast og meget nemme at vende, viser med enten grøn eller rød markering om en bådplads er ledig eller den er optaget.

 

Tilbage