Artikler

Dansk firma bliver storleverandør af havnetømmer

- Produktnyheder

Fusion mellem to store hollandske træleverandører betyder, at wijma.dk i Hadsten nu leverer træ fra en af verdens største leverandører af bæredygtigt havnetømmer.

Wijma.dk - bæredygtigt havnetømmer
Hupkes Wijma kan leverer bæredygtigt tømmer til havnebyggeri. Foto: Hupkes Wijma

Af journalist Jesper Elle

Wijma.dk i Hadsten kan nu kalde sig leverandør af bæredygtigt havnetømmer og færdige træbroer, sluseporte og en lang række øvrige produkter i hårdttræ fra en af verdens største træleverandører.
Baggrunden er, at Wijma Kampen i Holland, som det danske firma er repræsentant for, er fusioneret med det ligeledes hollandske selskab, Hupkes Houthandel og dermed bliver en af de allerstørste spillere på markedet.
Wijma Kampen B.V. er alene en af verdens største producenter af maritime træsorter og har leveret produkter til det danske marked i mere end 50 år og er i dag markedsledende.

Stærk platform
Det nye selskab, der får navnet Hupkes Wijma BV, kommer bl.a. til at råde over to savværker i Afrika og et savværk i Holland, hvilket sikrer en høj grad af forsyningssikkerhed.
Virksomheden har således mere end 15.000 kubikmeter hårdttræ på to lagre i Holland og et stærkt fokus på FSC © certificeret havnetømmer.
”Med fusionen skabes der en virkelig stærk platform indenfor bæredygtigt havnetømmer, og vi er meget stolte over nu at repræsentere en så stærk organisation som Hupkes Wijma. Vi ser frem til at kunne levere mange typer hårdttræ og flere produktmuligheder til det danske marked, da fusionen giver vores kunder adgang til et meget bredt og dybt udvalg af bæredygtigt havnetømmer, fortæller Jacob Winther fra wijma.dk.

Færdige konstruktioner
Udover at forhandle almindeligt tømmer og pæle råder Wijma Kampen i Holland over egne faciliteter til produktion af færdige konstruktioner.       

 

Tilbage

Hupkes Wijma Danmark
Gl. Sellingvej1, 8370 Hadsten
Tlf.: 87 62 10 00
info@wijma.dk     www.wijma.dk