Artikler

Mange flere typer brodæk med glasfiberriste

- Produktnyheder

Skridsikre brodæk til badebroer, kajakbroer og bådebroer i forskellige designs vinder frem.

Vink Brodæk

Skridsikre brodæk til badebroer, kajakbroer og bådebroer i forskellige designs vinder frem.

- Vi kan leverer fiberriste i så mange forskellige kvaliteter, maskestørrelsr og finhed, at alle behov kan opfyldes, når en havn efterspøger nye brodæk, siger Lene Hyldgaard fra Vink Plast.

Virksomheden har allerede leveret brodæk til Mellerup, Randers, Standby Havn og Horsens Marina.
Faldsled og Fredericia er på vej med nye badebroer, som er ekstra gode til bare fødder  og samtidig mere skridsikre end en træbro.
I Horsens Marina, som har et langsigtet ønske om at omlægge hele havnens brodæk med fiberriste, er Beringbroen netop færdig.
Ristene fungere rigtig godt sammen med alupæle, som marinaen brugt på flere broer. Men de kan også anvendes på almindelige brokonstruktioner af træ.
Det er Hans Buk Daugaard fra EM Service, der har lagt mange af fiberristene.

- Vi har efterhånden stor erfaring med at arbejde med fiberristene. De er lette at montere og tilpasse de enkelte broer, siger Hans Buk Daugaard.

I Mellerup Bådelaug har man haft fiberbrodæk i nu 3 år. - Det er en meget effektiv belægning, som ikke bliver ikke glatte. Vi har gode erfaringer hele vejen rundt. Drift og vedligeholdelses udgifter skal holdes nede, også på en lille havn. Der har de været gode, siger Arne Hedegaard Pedersen fra Mellerup Bådelaug.
Bådelauget har på sigt planer om at renovere klubhuset, hvor de vil bruge ristene på den nye terasse.
- Der findes en speciel rist som erstatning for træterrassen og dem vil vi gerne bruge, når vi engang kommer igang med renoveringen, fortsætter Arne Hedegaard Pedersen.

 

Tilbage

Kontakt
Lene Hyldgaard
GRP Produkt specialist
Tlf. +45 20 80 88 69  
lhy@vink.dk
www.vink.dk