Artikler

Tømningsanlæg til autocampister

- Produktnyheder

I en tid, hvor autocamping vinder stadig større popularitet som ferieform, åbner der sig betydelige muligheder for danske havne. De kan tiltrække og udvide sæsonen ved at appellere til denne voksende gruppe af feriegæster. Autocampister søger naturskønne oplevelser, og ved at give dem nem adgang til havnen samt førsteklasses faciliteter kan havnene markedsføre sig over for netop denne målgruppe.

Vogelsang pumpe til autocampere

RoadPump Plus tømningsanlæg: Skræddersyet til autocampister

RoadPump Plus er vores stationære system i et vejrbestandigt hus, specielt designet til at imødekomme behovene hos bl.a. autocampister. Med RoadPump Plus kan du tilbyde autocampisterne førsteklasses vandforsyning og spildevandsafledning vha pumpen, som er udstyret med en CollectingMax trolley eller direkte via den lugtfri BusPlug sugetilslutning. Med tilvalg af BusPlug kan der foretages en automatisk skylning af spildevandstanken der gør det endnu nemmere for autocampisterne.

Niels Agerbo Nielsen, administrerende direktør hos Vogelsang, forklarer, "Vi kan mærke, at flere vil have et system, der bare passer sig selv, og som virker hele året – derfor er den også frostsikret." ☃️

En unik funktion, som RoadPump Plus tilbyder, er muligheden for drikkevandspåfyldning samt et hygiejnisk skyllesystem, der opfylder de strengeste krav til drikkevandskvalitet. Systemets hus er opvarmet for at forhindre frostskader på komponenterne, og det kan tilpasses med forskellige betalingsløsninger, inklusive muligheden for at installere det som et selvbetjeningssystem.

Sæsonforlængelse for havnen - fra tidligt forår til sent efterår

En af fordelene ved RoadPump Plus er dens evne til at tiltrække autocampister året rundt, selv i de køligere måneder, hvor sejlere normalt er mindre aktive. Ved at tilbyde en pålidelig og brugervenlig vandforsyning og spildevandsafledning kan du generere indtægter til din havn, især uden for højsæsonen. Vores system er skræddersyet til at opfylde autocampisternes behov og kan give din havn den konkurrence fordel, der skal til for at appellere til denne voksende målgruppe.

Tilbage