DK Cranes

Dansk-produceret kraner til danske havne

 

 

Yachtkraner
”Det er vigtigt, at en marina gør sig  overvejelser om, hvilke løftebehov man har. Havnen skal have styr på hvilke typer og størrelser af både, der er I ens havn, og hvad havnen har af mandskab til at betjene kranen, før man vælger ny kran”, forklarer Morten Kjer, der har stiftet og ejer DK Cranes i Rødekro.
   Firmaet leverer yachtkraner i mange forskellige størrelser, hvilket betyder, at det også varierer, hvor mange tons yachtkranen kan løfte. Morten Kjer har 20 års ekspertise inden for kranbranchen, og han rådgiver gerne, når beslutningen om at købe en ny kran, der ofte er en tung post på en budget, skal træffes.
  ”Der er ikke 2 ens lystbådehavne, og derfor specialbygger vi normalt en ny yachtkran, så den lever op til den enkelte havns behov. Det er oftest størrelsen på udhænget eller højden på søjlen, som en havn har, der er afgørende for tilblivelsen af en ny yachtkran”.

Mastekraner
DK Cranes er en af de førende forhandlere af mastekraner på det danske marked. Mastekraner kan ofte betjenes af bådejerne, som er i stand til selv at søsætte mindre både.
I 2016 lancerede virksomheden en helt ny mastekran, som er en innovativ og driftssikker mastekran til bl.a. påsætning og aftagning af master på sejlbåde. Firmaet klarer også gerne en totalløsning, så havnen slipper for at tænke på byggeansøgninger, funderinger/kranfundament, jordbundsprøver, pilotering og til sidst montering af mastekranen

DK Cranes

Øster Løgumvej 88,
6230 Rødekro

Kontaktperson
Morten Kjer
Tlf. +45 74 66 48 88

mk@dkkraner.dk
www.dkcranes.dk