Aktiv Leg

Aktiv Leg er en dansk virksomhed med speciale i produktion af naturlegepladser og hoppepuder.

Vi anvender en unik sammentapningsmetode til vores produktion, som forhindrer den ødelæggende revnedannelse i robinia-stolper og giver et flot og naturligt udseende. Med forhindring af revnedannelsen vil en af vores legepladser i robinia kunne holde i årtier ved minimalt vedligehold.

Også på montering tilbyder en unik løsning i form af monteringshjælp. Dette er den ideelle løsning til de kunder som ønsker at spare penge ved selv at medvirke. Vi møder op med montører, værktøj og maskiner, mens I blot skal stille med en lille gruppe frivillige til at assistere – og det planlægges gerne som weekendarbejde.

Inden for hoppepuder skiller vi os ud ved at tilbyde en forbedret udgave af hoppepuder, som er udstyret med en oppustelig faldpude. Faldpuden giver længere levetid, større legeværdi og sikre at der ikke behøves sand om hoppepuden.

På vores hjemmeside kan du læse mere om os, se et udvalg af vores produkter, samt få flere informationer om opsætning af legepladser. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive.
 

Aktiv Leg ApS

Boldingvej 5
7250 Hejnsvig

www.aktiv-leg.dk

+45 75 33 60 10
ENP@aktiv-leg.dk
 

Klatreredskaber

Hoppepuder

Gyngestativ