DBB Dredging

Uddybning & klapning

DBB Dredging råder over en stor og varieret flåde som håndtere alle former for søentreprenør opgaver, fra de helt store havneudvidelser til mindre lystbådehavne. Sammen med et veluddannet og fleksibelt mandskab, får vi løst opgaverne til tiden og til den rigtige pris.

DBB Dredging udvikler, udvider og modernisere hele tiden flåden så vi kan udfører selv de mest krævende opgaver. Med vores mindste graveflåde kan opgaver på kun 1,5 meter vand klares. I den anden ende kan vores store graveflåde uddybe ned til 18 meter vand.
Samtidig kan vi med vores nyindkøbet 700 m3 splitpramme og slæbebåd, klare sejladsen til klappladsen så effektivt og miljørigtigt som muligt.

DBB Dredging ApS

Englandsvej 6,
5700 Svendborg
 
Kontakt Personer
COO
Stefan Andreasen
Tlf. +45 201091 67
stefan@dbbdredging.dk
 
Projektleder
Alex Larsen
+45 2010 91 65
alex@dbbdredging.dk

 

Arbejdsområder

- Pæle og spuns
- Duc d´alper
- Molebyggeri
- Bund- og kystsikring
- Uddybning og klapning
- Miljøoprensning
- Indpumpning
- Nedbrydning
- Bjergning
- ROV opgaver mv.

Klapning

DBB Dredging råder over to stk. 700 m3 og to stk. 400 m3 splitpramme. Når der klappes, sikres der mindst mulig sediment-spredning i forhold til at losse med gravemaskine. Kapaciteten gør, at transporten af uddybnings-materialer sker så miljøvenligt som muligt.

Moler

DBB Dredging er en erfaren spiller inden for molebyggeri og har de seneste år bygget moler i de største erhvervshavne i Dk
På billedet ses en af de mindre opgaver med en ny læmole i Ærøskøbing.

Spunsrensning

Ved opførelse af nye kajanlæg er det oftest nødvendigt at rense spunsen for jord så bygherrer kan kontrollere låse og evt skader sket ved ramningen. Her udført af Graveprammen Nicolaj Saj sammen med multicat DBB Asterix.